WebKulkuri

Etusivu

Tervetuloa rekisteröitymään Pomarkun kuntosalin verkkokauppaan!

Ohjeita ja käytännön vinkkejä nettikaupan toimintaan

  • Omatoiminen lisäajan lataus vaatii aikaisemmin hankitun sähköisen avaimen. Avain hankitaan kunnanviraston neuvonnasta.
  • Nettikaupan käyttö aloitetaan rekisteröitymällä kaupan käyttäjäksi.
  • Tämän jälkeen luotu tunnus yhdistetään järjestelmässä jo olevaan asiakastietoon. Tämä on manuaalinen prosessi ja kestää 2-3 päivää huomioiden kunnanviraston aukioloajat.
  • Kun tunnus on käyttökunnossa, järjestelmään kirjaudutaan uudestaan tehdyillä tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen kaupan sivuilla on näkyvissä ”Kauppa” -valikko minkä takaa voi valita yhden käyntikerran, 1 kk, 6 kk tai 12 kk kuntosalin käyttöoikeus. Tämän jälkeen siirrytään kassalle maksamaan.Yksi käyntikerta on voimassa ostopäivänä.

Huom! Olkaa huolellisia valitessanne Kortti ja paikka- tieto. Jos on useampi paikkatieto avaimessa, tulee ladattaessa valita paikaksi kuntosali, jolle lataus tehdään.

Palloiluhallin tilavaraus: 

Palloiluhallin tilat on varattavissa Varauskirjan kautta valitsemalla haluttu tila, kunhan olet ensin rekisteröitynyt käyttäjäksi. Kalenteria selaamalla pääset näkemään kyseisen tilan vapaana olevat vuorot kullekin päivälle.
Huom! Palloiluhalli on jaettu kolmeen erikseen varattavaan tilaan, joten tilavaraus koskee vain varaamaasi lohkoa!

Varaus on tuntiveloitteinen (12€/h), joten varaa kaksi puolen tunnin vuoroa tuntia kohden!

Varauksen tehtyäsi olet sitoutunut noudattamaan Pomarkun monitoimihallin käyttösääntöjä. (katso linkki)
http://www.pomarkku.fi/wp-content/uploads/2020/06/Monitoimihallin-k%C3%A4ytt%C3%B6s%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t-p%C3%A4ivitetty-18.6.2020.pdf

Maksettuasi varauksen, saat tulostettavaksi kuitin maksusta, jossa näkyy pinkoodisi.
Näppäile ovilukijaan pinkoodi aloitus- ja päättömerkin kanssa. Jos näppäilet koodin väärin, odota 30s ennen uutta yritystä tai paina # joka nollaa väärän koodin.

Jos maksutapahtuma ei onnistunut, nollaa entinen tuote pois verkkokaupan puolelta ja siirrä sitten uudestaan ladattava tuote ja jatka maksutapahtumaan.

Joidenkin virustorjunta ohjelmien Pankkitoimintojen suojaus estää paluun takaisin kotisivulle, jolloin kortti ei voi latautua: F-secure :ssa ainkin pankkitoimintojen suojaus pitää olla pois päältä, jotta paluu onnistuu

 

 

Sivustomme käyttää toimiakseen evästeitä. Voit lukea evästekäytännöstämme lisää tältä sivulta.